PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

5 razlogov ZA pametni dom

Uživam še več udobja svojega doma

Dom je moje svetišče in tukaj se počutim najbolje. Ker lahko naprave (npr. luči, senčila) upravljam tudi glasovno, mi ni treba vstajati iz sedežne ali si med kuhanjem umiti roke, če želim spremeniti položaj žaluzij ali si prižgati luč.

Ugaja mi tudi, da je čisto povsod vedno ravno pravšnja temperatura.

Moji najdražji in jaz smo bolj varni

Senzorji gibanja, odprtja in sirena skrbita za našo varnost in za varnost našega doma tudi, ko nas ni doma. Takrat pametni dom ustvarja videz žive hiše in tako odganja morebitne vlomilce.

Senzorji dima, monoksida in izlitja preprečujejo nadležne hišne nesreče dan in noč, vse dni v letu.

Prihranim denar

Rad-a preudarno ravnam s svojim denarjem, zato nikoli ne želim porabljati energije po nepotrebnem. Pri tem se lahko popolnoma zanesem na pametni dom.

Pametni dom skrbi tudi za to, da ne porabim več energije, kot jo pridelam s sončno elektrarno!

Do svojega doma dostopam tudi oddaljeno

Čeprav sem odsoten-a, lahko kadarkoli in od kjerkoli enostavno, kar preko telefona pogledam, ali je doma vse v najlepšem redu, preverim lahko tudi, ali je sosed-a zalil-a rože in nahranil-a mačko. Če želim, lahko prižgem tudi kakšno luč, ali govorim z obiskovalci.

Moje življenje je bolj brezskrbno

Ker vem, da ko sem doma in tudi ko me ni, za moj dom in za moje bližnje budno skrbi pametni dom, lahko vsaj to skrb odmislim. Pametnemu domu zaupam, da ne bo prišlo do večje škode zaradi počene cevi ali požara in tudi vem, da ko zaspim ob kaminu, previsoka vrednost monoksida ne bo ostala neopažena in bom lahko takoj ukrepal-a. Pa še ob odsotnosti naš dom daje vlomilcem videz, da je nekdo doma!

Želite da vam pripravimo informativno ponudbo?

Če ste v navedenih razlogih ZA pametni do našli vsaj tri take, ki bi bili koristni tudi za vas, vam lahko na podlagi vašega tlorisa pripravimo inormativno ponudbo. Ker je sistem modularen, boste lahko prejeto postavitev poljubno prilagajali na svoje zahteve.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.