PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Doživi pametni dom

Doživite dan v pametnem domu

Prebujanje s soncem na obrazu

Ujemite prve jutranje sončne žarke! Pametni dom poskrbi za dvig senčil ali odpiranje lamel žaluzij takoj ob sončnem vzhodu. Položaj senčil se skozi celoten dan prilagaja soncu ter pripomore k zagotavljanju optimalne temperature v vašem domu.

Pametna senčila, pametno senčenje, avtomatizacija senčil, rolete, žaluzije, roloji, screeni, tende

Bodite brez skrbi ob odhodu

Ob odhodu z enim klikom pripravite dom na vašo odsotnost: vklopite alarm, izklopite naprave, ki jih ne potrebujete, ugasnete vse luči, zaprete ventil za dotok vode in zmanjšate temperaturo, da prihranite energijo.

Pogovor s poštarjem na daljavo

Tudi ko ste zdoma, lahko preko telefona vidite, kdo je pred vašimi vrati, se z njim pogovarjate in po potrebi odprete vrata. Lahko pa zgolj preverite, ali je doma vse v najlepšem redu.

Brezskrbni popoldnevi z družino

Popoldnevi so kot nalašč za uživanje z najdražjimi. Pametne naprave v domu poskrbijo, da vas ob prihodu domov ne čaka poplava zaradi izpusta vodovodne napeljave ali požar zaradi vključenega likalnika.

Umirjeni večeri za polnjenje baterij

Ob večerih vaš pametni dom poskrbi za pravo temperaturo, varnost in mir, da se lahko sproščeno posvetite knjigi, glasbi, družini ali zgolj samemu sebi.

Romantično vzdušje na klik

Z enim klikom na pametni gumb ali scensko tipko lahko zaženete priljubljeno glasbo, zastrete senčila, zatemnite močne luči in zaklenete vrata. V trenutku je vse nared za romantični večer dvoje.

Pametni dom skrbi tudi za dober spanec

Bolj prijetno in lažje je zaspati ob nežni svetlobi, morda pa vam prija tudi prijetna in umirjena glasba.

Videz žive hiše tudi, ko ste zdoma

Ko se zunaj stemni, pametni dom vklopi vrtne luči, da osvetljujejo pot. Tudi kadar ste zdoma,lahko pametni dom poskrbi za občasno prižiganje notranjih luči, ki dajejo videz, da je nekdo doma in tako učinkovito odganjajo vlomilce. 

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.