PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

FIBARO

FIBARO

Fibar Group SA - tržni vodja pametnih rešitev

FIBARO pametni moduli in senzorji sodijo v sam svetovni vrh izdelkov za ustvarjanje pametnega ekosistema, bodisi gre za pametni dom, pametno pisarno ali pametni počitniški objekt. Tehnološko napredni in oblikovno dovršeni elementi FIBARO pametni dom, omogočajo uporabnikom več udobja, več varnosti ter energetsko varčnost

Rešitve za pametni dom FIBARO krasi stabilno delovanje, enostavna vgradnja, z minimalnimi posegi v objekt, povezljivost s številnimi tretjimi sistemi, dolgo delovanje praktično brez okvar in potreb po vzdrževanju. 

Pametni dom FIBARO deluje na mednarodnem protokolu Z-Wave. Gre za enega najbolj priljubljenih brezžičnih protokol, ki je standardiziran in popolnoma prilagojen za pametni dom. Vse Z-Wave naprave mora pred izdajo na trg, odobriti združenje Z-Wave Alliance. Vaš pametni dom boste upravljali z brezplačno, uporabniku prijazno aplikacijo YUBII (iOS ali Android).

Fibar Group je na trgu od leta 2010, proizvodnja in razvoj se nahaja na Poljskem. Od leta 2018 je Fibar Group del skupine NICE.

Go4Panda je uradni distributer FIBARO rešitev

V Go4Panda so že od 2019 uradni FIBARO distributer za Slovenijo in Hrvaško. Redno izvajamo tudi izobraževanja za pridobitev certifikata FIBARO Istaller – FIBARO inštalater (koledar izobraževanj).

Pametni dom FIBARO je varen in široko povezljiv

Celovita ponudba in interoperabilnost s številnimi tretjimi napravami znamk Amazon Alexa, Google HomeHikvision, UNV, Dahua, Qubino, Danalock, Doorbird, Heatit, MCOHome, Philips HUE, Sensative, Sonos, Tedee in številnimi drugimi.

Zaradi tesnega sodelovanja in lastniških povezav s skupino NICE, pa je brez dodatnih modulov že mogoča povezava z nekaterimi motorji NICE in elero

V portfelju izdelkov FIBARO so tudi izdelki, HomeKit, ki delujejo brez centralne enote, z brezplačno aplikacijo HomeKit.

Novi FIBARO HC3 je ta trenutek najbolj zmogljiva centralna enota na trgu, ki omogoča, poleg naprav Z-Wave, priklop tudi NICE in elero naprav ter elementov, ki delujejo na ZigBee protokolu.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.