Košarica
0,00€

Doorbird IP I/O Door Controller A1081

303,37 (z DDV)

DoorBird I/O kontroler vrat / DoorBird IP I/O Door Controller A1081 nudi omrežni varnostni nadzor treh vrat (vhod, dvoriščna vrata, osebni prehod). Namesti se v notranjost doma in je z DoorBird IP video domofonom povezan preko preko omrežja. Z DoorBird I/O kontrolerjem vrat se iz varnostnih razlogov izognemo neposredni povezavi ključavnice in domofona.

Na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 4260423860346 Kategorija:

Opis

DoorBird I/O kontroler vrat / DoorBird IP I/O Door Controller A1081 nudi omrežni varnostni nadzor treh vrat (vhod, dvoriščna vrata, osebni prehod). Namesti se v notranjost doma in je z DoorBird IP video domofonom povezan preko preko omrežja. Z DoorBird I/O kontrolerjem vrat se iz varnostnih razlogov izognemo neposredni povezavi ključavnice in domofona. Doorbird I/O kontroler vrat tako zmanjša tveganje kratkega stika in aktivacijo električnega odpiralca vrat v primeru neavtorizirane odstranitve domofona.

DoorBird I/O kontroler vrat lahko z omrežjem povežemo preko PoE ali WiFi-ja. Vsi signali med domofonom in DoorBird I/O kontrolerjem vrat so kriptirani po bančnih standardih. S kontrolerjem so lahko varno povezane do tri električne ključavnice preko nastavljivih NO/NC relejskih kontaktov. Nepooblaščeno poseganje v status ključavnice iz zunanje strani je z uporabo DoorBird I/O kontrolerja onemogočeno. Z DoorBird I/O kontrolerjem je mogoče oddaljeno nadzorovati ali so hišna ali dvoriščna vrata trenutno odprta ali zaprta, lahko pa se kontroler poveže in nadzoruje dva zunanja senzorja (npr. s senzor gibanja ali kontaktno stikalo). Ta funkcija omogoča pridobivanje sporočil na pametni telefon, v primeru zaznave gibanja, ko je alarm vključen.

Vsa hišna vrata in ograjna vrata povezana z I/O kontrolerjem vrat se lahko aktivirajo kadarkoli in od kjerkoli preko DoorBird aplikacije. DoorBird omogoča udobno odpiranje vrat preko pametnega telefona.

Dodatne informacije

Dimenzije 122 × 86 × 32 cm