Košarica
0,00€

Doorbird IP video notranja enota A1101

470,57 (z DDV)

DoorBird IP video notranja enota A1101 / DoorBird IP Video Indoor Station A1101

Na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 4260423860902 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

DoorBird IP video notranja enota A1101 / DoorBird IP Video Indoor Station A1101

IP notranja enota A1101 je namenjena uporabi z Doorbird IP domofoni. Omogoča avdio-video komunikacijo, odpiranje vrat, pregled zgodovine in prikazuje trenutno vremensko sliko.

IP notranja enota za domofone DoorBird v povezavi z vašim Doobird IP domofonom nudi dvosmerno avdio-video komunikacijo, neprekinjen video pretok ter nadzor nad vrati in vhodi. Povezljiva je z vsemi Doorbird zunanjimi enotami. Enota je kompaktna in elegantno zasnovana.

IP notranja enota je primerna za eno, dvo ali večstanovanjske hiše in stanovanjske objekte, pa tudi za poslovne prostore. Na enoto se lahko priključi vrata in dvigala.

DoorBird združuje napredno tehnologijo z elegantnim dizajnom. Vse DoorBird naprave so zasnovane in izdelane v Nemčiji.


Intuitiven in eleganten zaslon
Zaslon A1101 notranje enote je občutljiv na dotik in je zaščiten, saj je narejen z materiala odpornega proti praskam. Prav tako ima notranja enota gumbe z jasnimi ikonami, ki jih lahko poljubno nastavite za najbolj pogosto uporabljene funkcije. Uporaba notranje enote je intuitivna, udobna, enostavna in primerna za uporabnike vseh starostnih skupin.

Ločeno zvonjenje
V primeru, da uporabljate več zunanjih Doorbird enot v vašem sistemu, lahko za vsako od svojih zunanjih enot poljubno nastavite ločen ton zvonjenja. Tako boste točno vedeli, na katerem vhodu je vaš obiskovalec. Na dnu enote je tudi LED indikator, ki zasveti, ko obiskovalec pozvoni na zunanji enoti. Tudi to indikacijo je možno nastaviti ločeno za vsako zunanjo enoto.

Enostavna namestitev
Namestitev DoorBird notranje enote je enostavna. Povezava z lokalno mrežo in internetom je možna preko UTP kabla in preko Wi-Fi omrežja. Namestitev je lahko končana v zgolj 10 minutah. Če je namestitev opravljena z mrežnim (UTP) kablom, lahko isti kabel uporabite tudi za napajanje (PoE napajanje). V primeru, da se prekine povezava z internetnim omrežjem, bo vaša notranja enota še vedno delovala v vašem lokalnem omrežju. Ko pa je A1101 notranja enota povezana z internetom, se lahko poveže z vsemi vašimi DooBrid enotami.
Notranjo enoto lahko namestite na steno ali pa uporabite namizno stojalo A8003, če želite imeti notranjo enoto postavljeno na svoji mizi.

Tehnični podatki:

  • Upravljanje vrat in dvigal
  • Zgodovina obiskovalcev
  • Vremenska napoved
  • Integracija s sistemi za pametni dom in avtomatizacijo zgradb
  • Intuitiven uporabniški vmesnik
  • 4” Gorilla glass ekran, upravljanje na dotik
  • Dvo smerna avdio komunikacija (do 102 dB)
  • Več kot 50 zvonjenj
  • Kompaktno ohišje
  • WiFi, Ethernet, PoE
  • Podprta SIP in PBX protokola

Garancija: 24 mesecev.

Dodatne informacije

Teža 1.188 kg
Dimenzije 29 × 24 × 9 cm