Košarica
0,00€
Akcija!

FIBARO temnilnik 2

66,55 63,22 (z DDV)

FIBARO temnilnik 2 (FGD-212) / FIBARO Dimmer 2 je pametni modul za svetila, ki omogoča upravljanje svetil v vašem domu od kjerkoli in kadarkoli.

Na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 5902020528524 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

FIBARO temnilnik 2 (FGD-212) / FIBARO Dimmer 2 je pametni modul za svetila, ki omogoča upravljanje svetil v vašem domu od kjerkoli in kadarkoli.

Z vgrajenim modulom za svetila, lahko uporabljate funkcijo temnenja z uporabo obstoječih stikal ali preko pametnih naprav. Lahko pa prilagajanje svetlobe prepustite pametnemu domu, ki bo vedno poskrbel, da bo prostor dovolj osvetljen. Modul za svetila v pametnem domu uporabimo tudi kot nadgradnjo alarma, saj skrbi za videz “žive” hiše, ko ste zdoma. S tem je vaš dom manj zanimiv za morebitne vlomilce.
Uporaba modula za svetila podaljša življenjsko dobo žarnic in zmanjša porabo električne energije. Popolnoma je združljiv z Z-Wave plus napravami, namestitev pa je možna tako v dvo- kot tri-žilne kabelske sisteme. Modul smodejno prepozna različne svetlobne vire in se jim ob namestitvi prilagodi (kalibrira). Številni varnostni mehanizmi varujejo modul pred pregrevanjem, preobremenitvijo ali padcem napetosti.

Tehnični opis:
  • Brezžična tehnologija Z-Wave
  • Napetost: 220 – 240V 50Hz
  • Poraba energije: < 1,3W
  • Domet: do 50m (v stavbi) in 30m (zunaj)

Primeri uporabe temnilnika
  • Zatemnitev svetlobe za 15-20% je sicer za oči neopazna, a pomaga znižati stroške za električno energijo.
  • Prižiganje luči sredi noči je lahko precej moteče, brez osvetlitve pa je pot lahko nevarna. S pomočjo temnilnika se luči prižigajo zatemnjene, a še vedno dovolj, za osvetlitev stopnišča.
  • Vgrajen modul za svetila obstoječa stikala spremeni v aktivatorje različnih scen (nežna nočna osvetlitev, disko večer, večerja ob svečkah,…).

Video predstavitev izdelka
Navodila za uporabo

Dodatne informacije

Teža 0.06 kg
Dimenzije 6.5 × 6.5 × 4.5 cm