Košarica
0,00€
Akcija!

FIBARO HomeKit enojno preklopno stikalo

66,55 63,22 (z DDV)

Modul uporabljamo za vklop ali izklop katerekoli priključene naprave ali sklopa naprav preko aplikacije na pametnem telefonu od kjerkoli. Vgradimo ga v vtičnice ali stikala. Deluje z Apple napravami, za delovanje ne potrebuje centralne enote.

Na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 5902701701031 Kategorija: Oznaka:

Opis

FIBARO HomeKit enojno preklopno stikalo (FGBHS-213)/ FIBARO HomeKit Single Switch lahko vklopi ali izklopi vse naprave priklopljene na vtičnice ali stikala kjerkoli ga vgradimo. Poseben dizajn omogoča namestitev stikala v vse standardne doze stenskih stikal ali kjerkoli drugje, kjer je želimo upravljati z električno napravo z 2,5 kW energijskega izhoda.

S preklopnim stikalom lahko brezžično vklopimo in izklopimo katerokoli napravo, nadzorujemo luči,  omogočamo proženje različnih scen, upravljamo ogrevanje, zalivalni sistem,…


Tehnični opis:

  • Brezžična tehnologija
  • Kompatibilen s HomeKit aplikacijo
  • Napetost: 110 – 240V AC
  • Največja obremenitev: 2500W
  • Domet: do 50 m (zunaj) in 30 m (v objektu)

Primeri uporabe preklopnega stikala
  • Ne skrbite, če ste pozabili izklopiti televizijo ali luč v dnevni sobi. Z vklopom scene “Alarm”, lahko naprave in luči izklopite, ko odhajate z doma. Enostaven način zmanjšanja izgub energije, znižanja stroškov in velika skrb za okolje.
  • Ko ste pozni, je tudi časa za jutranjo kavo premalo? S pametnim domom lahko zaženete popolno sceno za vaša jutra. Zjutraj sistem poveča temperaturo v vaši sobi in vam dvigne senčila. Kavni aparat se vklopi takoj, ko senzor gibanja zazna, da ste vstali. Tudi jutra so lahko zelo prijetna.

 

Dodatne informacije

Teža 0.028 kg
Dimenzije 11.6 × 7.7 × 14.2 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.