Košarica
0,00€

NETATMO vremenska postaja

173,24 (z DDV)

NETATMO vremenska postaja / NETATMO Smart Weather Station je namenjena aktivnem spremljanju vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj našega doma.

Na voljo po naročilu

Šifra: 44 Kategorija: Oznaka:

Opis

NETATMO vremenska postaja / NETATMO Smart Weather Station je namenjena aktivnem spremljanju vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj našega doma.

Vremensko postajo lahko povežemo tudi s centralno enoto FIBARO, vsekakor pa lahko deluje tudi samostojno. Neposredno na zaslonu pametnega telefona, so nam na voljo podatki o trenutni temperaturi, vlagi, zračnem pritisku, nivoju hrupa in koncentraciji CO2. Največja inovacija sistema je možnost vrednotenja kvalitete zraka v prostorih, kar naprava doseže z meritvijo koncentracije CO2-ja. Povišana koncentracija CO2 izrazito slabo vpliva na počutje in delovno aktivnost, zato uporabniki ob preseženi vrednosti na svoje mobilne naprave dobijo opozorilo, da je potrebno prostore prezračiti. Vremensko postajo lahko oplemenitmo z dodatnimi moduli – merilcem vetra, merilcem dežja in dodatnim notranjim modulom in jo tako naredimo še pametnejšo.

Glavne značilnosti:
  • Spremljanje vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj neposredno na pametnem telefonu
  • Vrednotenja kvalitete zraka v prostorih z meritvijo koncentracije CO2
  • Minimalistična, ergonomska in uporabnikom prijazna oblika vremenske postaje je okras vsakega doma
  • Dodatni moduli oplemenitijo napravo z novimi merilnimi kategorijami

Dodatne informacije

Dimenzije 4.5 × 4.5 × 11.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.