PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

NAGRADNA IGRA: Preštejte vse PANDE!

Na sejmu DOM, ki bo potekal od 5.-10. marca 2019, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani, bomo razstavljali Go4Panda pametne rešitve. Naš razstavni prostor bo v STEKLENI DVORANI.

Predstavili bomo rešitve za pametne hiše, stanovanja, počitniške in druge objekte in tudi nekaj novosti: pametna stikala FIBARO Walli, pametno ključavnico Danalock, Go4Valve MINI in Go4Valve MAXI.

Izvedli pa bomo tudi nagradno igro, pri kateri bomo podelili pametno ključavnico Danalock. Za sodelovanje v nagradni igri, odgovorite na zastavljeno vprašanje:

“Preštejte vse pande 🐼  na našem razstavnem prostoru. Koliko jih vidite?”

Izpolnjen nagradni listič z vašimi podatki in odgovorom vstavite v skrinjo. Nagradna igra poteka v času sejma DOM, in sicer od torka, 5.3., od 10. ure do nedelje, 10.3.2019, do 18. ure.

Pravila nagradne igre se nahajajo na razstavnem prostoru Go4Panda in v nadaljevanju.

 Pravila nagradne igre »NAGRADNA IGRA NA SEJMU DOM«

  1. Organizator nagradne igre »NAGRADNA IGRA NA SEJMU DOM« je Go4Panda d.o.o., Šolska ulica 4A, 8222 Otočec, v nadaljevanju »organizator«. Nagradna igra poteka od 5.3. od 10. ure do 10.3.2019 do 18. ure na razstavnem prostoru podjetja Go4Panda, na Sejmu DOM, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani.
  2. Namen igre je izvedba nagradne igre, pridobivanje e-naslovov obiskovalcev, pospeševanje prodaje ter izvajanje trženjskega komuniciranja.
  3. V nagradni akciji se lahko sodeluje na sledeč način: obiskovalec razstavnega prostora izpolni nagradni listič in ga odda v za to pripravljeno stekleno skrinjico. V žrebanju, ki bo v torek, 12.3.2019 bodo sodelovali vsi, ki bodo v celoti izpolnili nagradni listič. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali dobitnika ene (1) nagrade, ki je opisana v 8. točki teh pravil. Ena oseba lahko v nagradni igri sodeluje večkrat. Nakup kateregakoli izdelka ali storitve ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
  4. Izmed vseh sodelujočih bomo v torek, 12.3.2019 izžrebali enega (1) prejemnika nagrade, ki je določena v 8. točki teh pravil.
  5. Za sodelovanje v sklopu nagradne igre »NAGRADNA IGRA NA SEJMU DOM« se potegujejo vsi sodelujoči, ki v nagradni igri sodelujejo v razpisanem roku trajanja nagradne igre in v skladu s temi Pravili – torej na način, določen v 3. točki Pravil, oddajo zahtevane kontaktne podatke. Dodatni pogoj je, da organizator do trenutka izbora ni odkril kršitev pravil igre, oziroma da sodelujoči, že tekom igre ni bil ali niso bili diskvalificirani. Zbiranje izpolnjenih nagradnih lističev poteka od od 5.3. od 10. ure do 10.3.2019 do 18. ure na razstavnem prostoru podjetja Go4Panda, na Sejmu DOM, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani. Organizator bo v torek, 12.3.2019, izžrebal dobitnika nagrade. Organizator bo o poteku nagradne igre in nagrajencu ali nagrajenki naredila zapisnik, ki se bo hranil leto dni v podjetju Go4Panda, na naslovu Šolska ulica 4A, 8222 Otočec.
  6. V nagradnem skladu je naslednja nagrada: 1x pametna ključavnica DANALOCK V3 BT v vrednosti 154,00 € (cena je z 22% DDV)
  7. Žrebanje se bo izvedlo v torek 12.3.2019, na sedežu Go4Panda, Šolska ulica 4A, 8222 Otočec, ne glede na število prejetih glasov. Nagrajenka ali nagrajenec bo objavljen v sredo, 12.3.2019 na FB strani Pametne hiše Go4Panda in na spletni strani www.pametne-hise.si. V primeru, da izžrebani nagrado zavrne, se žreb ponovi in novega izžrebanca obvesti v skladu s Pravili.
  8. Splošno o nagradah in sodelujočih: Izžrebani nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na spletnih straneh: www.pametne-hise.si in FB stran Pametne hiše Go4Panda, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Prenos nagrade na tretjo osebo ali denarno izplačilo ni možno. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenci v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkažejo svojo identiteto. V primeru, da nagrajenci tega nočejo storiti, izgubijo pravico do nagrade. Če se izžrebani nagrajenec na obvestilo o žrebu v akciji »NAGRADNA IGRA NA SEJMU DOM« v roku 72 ur ne bo odzval ali pa se bo sodelovanju in nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradami rešuje organizator. V skladu z navedenim, se nagrajenec strinja, da bo upoštevaje 2. odst. 35. člena ZDavP-2 izplačevalcu nagrade oz. organizatorju te nagradne igre posredoval naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko in davčno izpostavo in sicer najkasneje v roku 21 dni od prejema obvestila o nagradi. Akontacijo dohodnine plača organizator. Če izžrebani nagrajenec organizatorju zahtevanih podatkov ne posreduje v zahtevanem roku, se to šteje kot odpoved nagradi in od organizatorja in soorganizatorja ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do izžrebanega nagrajenca. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora na razstavnem prostoru, preko spletne strani www.pametne-hise.si in preko FB strani Pametne hiše Go4panda, obvestiti sodelujoče. V takšnem primeru organizator udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil, je dokončna in velja za vse sodelujoče.
  9. V nagradni igri lahko sodelujejo ženske in moški s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v družbi Go4Panda d.o.o. ter v z njimi povezanih družbah ter njihovi družinski člani.

V Novem mestu, 27.2.2019

Go4Panda d.o.o.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.