PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Nagradna igra: Že imaš Alexo?

🎁🎁🎁NAGRADNA IGRA🎁🎁🎁
👍Všečkaj 👉Deli ✍️Komentiraj
 
Za konec leta se prileže nagradna igra, z zelo uporabno nagrado! Podarili bomo #Amazon #Alexo #Echo #Dot (3. generacije):
 
🤩 predvaja najljubšo glasbo
🤩 pove kakšno je vreme
🤩 vas zjutraj zbuja in zvečer zaziblje v spanec
🤩 pove koliko je ura
🤩 vas vpraša po simptomih covid-19
🤩 ugasne ali prižge luči
🤩 dvigne ali spusti senčila
🤩 zna tudi še marsikaj zanimivega.
 
Nagrajenca ali nagrajenko, ki bo v komentar zapisal ime našega podjetja bomo izžrebali 15. januarja 2021.

Pravila nagradne igre »Že imaš Alexo?«

  1. Organizator nagradne igre »Že imaš Alexo?« je Go4Panda d.o.o., Šolska ulica 4A, 8222 Otočec, v nadaljevanju »organizator«. Nagradna igra poteka od 20.12.2020 do vključno 14.1.2021 na Facebook strani »Pametne hiše Go4Panda«.
  2. Namen igre je izvedba nagradne igre, pridobivanje všečkov Facebook strani, pospeševanje prodaje ter izvajanje trženjskega komuniciranja.
  3. V nagradni akciji se lahko sodeluje na sledeč način: uporabnik Facebooka v komentar zapiše ime našega podjetja ali označi drugega uporabnika Facebooka in všečka objavo. V žrebanju, ki bo v petek, 15.1.2021 bodo sodelovali vsi, bodo navedeni v komentarju in bodo všečkali FB stran. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali dobitnika ene (1) nagrade, ki je opisana v 8. točki teh pravil. Ena oseba lahko v nagradni igri sodeluje večkrat. Nakup kateregakoli izdelka ali storitve ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
  4. Izmed vseh sodelujočih bomo v petek, 15.1.2021 izžrebali enega (1) prejemnika nagrade, ki je določen v 7. točki teh pravil.
  5. Za sodelovanje v sklopu nagradne igre »Že imaš Alexo?« se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v razpisanem roku trajanja nagradne igre in v skladu s temi Pravili – torej bodo na način, določen v 3. točki Pravil, oddali zahtevane kontaktne podatke. Dodatni pogoj je, da organizator do trenutka izbora ni odkrila kršitev pravil igre, oziroma da sodelujoči že tekom igre niso bili diskvalificirani. Zbiranje všečkov in komentiranje poteka od 20.12.2020 do vključno 14.1.2021, organizator bo do ponedeljka, 18.1.2021, izžrebal dobitnika nagrade. Organizator bo o poteku nagradne igre in nagrajencu ali nagrajenki naredil zapisnik, ki se bo hranil leto dni v podjetju Go4Panda, na naslovu Šolska ulica 4A, 8222 Otočec.
  6. V nagradnem skladu je naslednja nagrada: 1x Amazon Alexa Echo Dot (3. generacija).
  7. Žrebanje se bo izvedlo v petek, 15.1.2021, na sedežu Go4Panda, Šolska ulica 4A, 8222 Otočec, ne glede na število prejetih glasov. Nagrajenka ali nagrajenec bo objavljen najkasneje v ponedeljek 18.1 2021 na FB strani Pametne hiše Go4Panda. V primeru, da izžrebani nagrado zavrne, se žreb ponovi in novega izžrebanca obvesti v skladu s Pravili.
  8. Splošno o nagradah in sodelujočih. Izžrebani nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na spletnih straneh: www.pametne-hise.si in FB stran Pametne hiše Go4Panda, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Prenos nagrade na tretjo osebo ali denarno izplačilo ni možno. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenci v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkažejo svojo identiteto. V primeru, da nagrajenci tega nočejo storiti, izgubijo pravico do nagrade. Če se izžrebani nagrajenci na obvestilo o žrebu v akciji »Že imaš Alexo?« v roku 72 ur ne bodo odzvali ali pa se bodo sodelovanju in nagradi odpovedali, bodo izgubili pravico do nagrade. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradami rešuje organizator. V skladu z navedenim, se nagrajenci strinjajo, da bo upoštevaje 2. odst. 35. člena ZDavP-2 izplačevalcu nagrade oz. organizatorju te nagradne igre posredovali naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko in davčno izpostavo in sicer najkasneje v roku 21 dni od prejema obvestila o nagradi. Akontacijo dohodnine plača organizator. Če izžrebani nagrajenci organizatorju zahtevanih podatkov ne posredujejo v zahtevanem roku, se to šteje kot odpoved nagradi in od organizatorja in soorganizatorja niso upravičeni zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do izžrebanega nagrajenca. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora preko FB strani Pametne hiše Go4panda obvestiti sodelujoče. V takšnem primeru organizator udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče.
  9. V nagradni igri lahko sodelujejo ženske in moški s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v družbi Go4Panda d.o.o. ter v z njimi povezanih družbah ter njihovi družinski člani.

V Novem mestu, 19.12.2020

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.