Košarica
0,00€

Inovativnost in usmerjenost k uporabniku

Vedno se trudimo da bi dosegli in tudi presegli pričakovanja partnerjev in kupcev. Pri pripravi rešitve in izvedbi projekta dajemo prednost uporabnikovim željam in življenjskim navadam celotne družine. To pa lahko dosežemo z individualnim pristopom, z izobraževanji in strokovnimi izpopolnjevanji. Nenehno sledimo razvoju in najnovejšim trendom, tako da so našim uporabnikom vedno na voljo najbolj inovativne rešitve za pametni dom.

 

Dolgoročno partnerstvo

S svojimi naročniki želimo vzpostaviti dolgoročno partnerstvo bodisi v obliki rednega nadzora sistema bodisi v obliki kasnejših nadgradenj in razširitev ali zgolj nasvetov. Partnerstvo pa gradimo tudi s poslovnimi partnerji. Zavedamo se, da pametni dom gradimo skupaj.

Zaupanje in varnost na prvem mestu

Varnost naših naročnikov, njihovih najbližjih in lastnine, je na prvem mestu. Posebno skrb namenjamo tudi varovanju podatkov in informacij. Usposobljeni smo za delo po standardih ISO 9001, ISO 27001 ter skladno z ZVDAGA in ZVOP-2 (GDPR). Skrb za podatke in informacije je ena naših najpomembenjših vrednot. V tem duhu svetujemo tudi na področju brezpapirnega poslovanja javnopravnim osebam in gospodarskim družbam.

 

Lepota bivanja in ustvarjanja

Ne glede na to, ali gre za dom, poslovni objekt ali delovne procese, vedno sledimo svojemu vodilu: udobnost, enostavnost in ustvarjanje kreativnega okolja.

Soustanovitelj

Peter Verščaj

Po srcu informatik, a z lesarsko podlago. Univerzitetna izobrazba in bogate izkušnje iz razvoja in prodaje računalniških rešitev ter nenehna skrb za strokovni razvoj, uporabnikom zagotavljajo, da bo uporabniška izkušnja pametnega doma nadvse prijazna in na stabilnih temeljih.

Soustanoviteljica

mag. Damjana Pirnar

Po izobrazbi magistrica znanosti ekonomskih ved, a že od prvega delovnega dne predana svetu računalnikov. V podjetju aktivna na področju prodaje, svetovanja in promocije, zato o koristih Go4Panda pametne rešitve berete že skoraj na vsakem vogalu.

Iščete nove priložnosti ali zgolj širite področje poslovanja? Pametni dom je dobra izbira.

Električarji - monterji pametnih rešitev

Za montažo, pa tudi za namestitev (programerska dela) rešitev za pametni dom, iščemo izkušene električarje. Bodisi redna zaposlitev bodisi partnersko, pogodbeno sodelovanje, ki prinaša številne ugodnosti:

  • Kvaliteten in celovit izbor rešitev za pametni dom
  • Ugodne nabavne pogoje za produkte, ki jih uvažamo neposredno pri proizvajalcih (FIBARO, DoorBird, Danalock, HOMEY) ali prek evropskih distributerjev (Amazon Alexa, Vision, MCO Home, Aeotec, …)
  • Pripravo rešitve za kupce (predlog postavitve elementov glede na tloris) oz. pomoč pri prodaji
  • Programerska dela pred vgradnjo (registracija in sestava rešitve) – za partnerje BREZPLAČNO
  • Po potrebi programerska dela na lokaciji stranke ali oddaljeno preko interneta (zagon in prepoznava elementov, programiranje scen in načina delovanja rešitve) ter storitev dolgoročnega vzdrževanja rešitve
  • Redna izobraževanja inštalaterjev za pridobitev certifikata
  • »Help-desk« številko za pomoč na terenu

Če vas nove tehnologije na področju avtomatizacije stavb in pametnih domov zanimajo, vas vabimo, da nas kontaktirajte.

Kontaktni podatki