PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

O nas

O nas

Na prvem mestu ste vi

Vedno se trudimo, da dosegamo in tudi presegamo pričakovanja partnerjev in kupcev. Pri pripravi rešitve in izvedbi projekta dajemo prednost uporabnikovim željam in življenjskim navadam celotne družine. To lahko dosežemo z individualnim pristopom, z izobraževanji in strokovnimi izpopolnjevanji. Nenehno sledimo razvoju in najnovejšim trendom, tako da so našim uporabnikom vedno na voljo najbolj inovativne rešitve za pametni dom.

Dolgoročno partnerstvo

S svojimi naročniki želimo vzpostaviti dolgoročno partnerstvo bodisi v obliki rednega nadzora sistema bodisi v obliki kasnejših nadgradenj in razširitev ali zgolj nasvetov za še boljšo izkušnjo pametnega doma. Partnerstvo pa gradimo tudi s poslovnimi partnerji. Zavedamo se, da pametni dom gradimo skupaj.

Posebno skrb namenjamo zaupanju in varnosti

Varnost naših naročnikov, njihovih najbližjih in lastnine je na prvem mestu. Posebno skrb namenjamo tudi varovanju podatkov in informacij. Usposobljeni smo za delo po standardih ISO 9001, ISO 27001 ter skladno z ZVDAGA in ZVOP-2 (GDPR). Skrb za podatke in informacije je ena naših najpomembnejših vrednot. V tem duhu svetujemo tudi na področju brezpapirnega poslovanja javnopravnim osebam in gospodarskim družbam.

Številka obrtnega dovoljenja: 201752/BK48-3-341/2022.

Vabljeni, da preizkusite delovanje pametnega doma v praksi - DEMO postavitev

Na našem sedežu, na Otočcu, si lahko ogledate pametne elemente in jih tudi preizkusite v praksi. 

      Go4Panda d.o.o.
      Šolska ulica 4A
      8222 Otočec

Za lažjo organizacijo obiska in preizkusa, nas predhodno pokličite na 031 550 818.
Veselimo se vašega obiska!

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.