Inovativnost in usmerjenost uporabniku

Vedno želimo doseči in tudi preseči pričakovanja partnerjev in kupcev. Velik poudarek dajemo inovativnosti, izobraževanju in strokovnemu izpopolnjevanju. Nenehno sledimo razvoju in najnovejšim trendom, a hkrati poslušamo potrebe uporabnika.

 

Dolgoročno partnerstvo

S svojimi naročniki želimo vzpostaviti dolgoročno partnerstvo bodisi v obliki rednega nadzora sistema bodisi v obliki kasnejših nadgradenj ali razširitev. Partnerstvo pa gradimo tudi s poslovnimi partnerji. Zavedamo se, da pametni dom gradimo skupaj.

Zaupanje in varnost na prvem mestu

Varnost naših naročnikov in njihovih najbližjih je na prvem mestu. Posebno skrb namenjamo tudi varovanju podatkov in informacij. Usposobljeni smo za delo po standardih ISO 9001, ISO 27001 ter skladno z ZVDAGA in ZVOP-2 (GDPR).

 

Lepota bivanja in ustvarjanja

Ne glede na to, ali gre za dom, poslovni objekt ali delovne procese, vedno sledimo svojemu vodilu: udobnost, enostavnost in ustvarjanje kreativnega okolja.

Soustanovitelj

Peter Verščaj

Po srcu informatik, a na trdni lesarski podlagi. Univerzitetna izobrazba in bogate izkušnje iz razvoja in prodaje računalniških rešitev uporabnikom zagotavljajo prijazno programsko opremo na stabilnih temeljih.

Soustanoviteljica

mag. Damjana Pirnar

Po izobrazbi magistrica znanosti ekonomskih ved, a že od prvega delovnega dne v svetu računalnikov. V podjetju aktivna na področju prodaje, svetovanja, promocije in financ.

Ali iščete nove priložnosti?

Električar – monter pametnih rešitev

marec 2018

Iščemo izkušenega električarja za montažo pametnih rešitev. Ponujamo redno zaposlitev v kreativnem in urejenem delovnem okolju ali partnersko pogodbeno sodelovanje z električarji samostojnimi podjetniki ali podjetji. Če vas nove tehnologije na področju avtomatizacije stavb in pametnih domov zanimajo, vas vabimo, da z nami kontaktirate.

Kontaktni podatki

Go4Panda d.o.o.
info@go4panda.com
031 550 818