PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

Naj bo temperatura v vašem domu vedno optimalna

S pametno hišo lahko temperaturo v vsakem prostoru nadzorujete in upravljate na daljavo ali prednastavite urnike. Ne glede na to, ali gre za ogrevanje pozimi ali hlajenje poleti, bodo temperaturni senzorji in moduli za vklop ali izklop naprav za ogrevanje in hlajenje delovali usklajeno ter glede na vaše potrebe in želje. Za zagotavljanje optimalne temperature poskrbi tudi spreminjanje položaja senčil glede na gibanje sonca.

Upravljanje temperature s termostati

Brezžični termostati, nameščeni na steni, radiatorjih ali na posamičnih vejah talnega gretja, omogočajo reguliranje temperature v posameznih sobah ali nadstropjih glede na urnike ali druge parametre (npr. različne scene: DOPUST, ALARM, KONEC TEDNA, …).

Heatit Z-Wave termostati

Heatit Z-Wave termostat je elektronski termostat za talno ogrevanje, ki se vgradi v standardno električno dozo (TEM Čatež, Elko RS16, Schneider Exxact, Gira, Jung,…). Termostat je zaradi vgrajene Z-Wave komunikacije moč povezati z različnimi sistemi za pametni dom. Največja možna obremenitev termostata je 16A/3600W pri 230V. Pri večji obremenitvi se lahko uporabi rele.

Želite prihraniti pri stroških ogrevanja in hlajenja?

Sporočite nam, kakšno ogrevanje uporabljate in koliko klimatskih naprav želite upravljati.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.