PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Pametna svetila

Pametna svetila

Naj bo svetloba v vašem domu vedno prilagojena vam

Vgradnja pametnih modulov neposredno v električne doze omogoča nadzor in upravljanje svetil kjerkoli in kadarkoli. Možnosti so skoraj neomejene, vgradnja pa enostavna, brez dodatnih kablov. V trenutku poskrbite za romantično vzdušje z zatemnitvijo svetil ali organizirajte zabavo s prelivajočimi se mavričnimi barvami LED trakov, kar omogoča RGBW modul.

Za varčno rabo svetil

Svetila so lahko povezana v različne scene: utripanje ob alarmu, prižiganje svetil ob prihodu domov, ugašanje svetil, ko zaspite, in še mnogo več. S premišljeno zasnovo osvetljevanja lahko poskrbite za varčno rabo energije in okoljsko ozaveščenost.

ON/OFF stikala

Posamezno svetilo ali sklop svetil, lahko upravljate z ON/OFF stikali in sicer z enojnim stikalom, s katerim lahko nadzorujete en sklop svetil ali z dvojnim stikalom, na katero je mogoče povezati dva sklopa svetil.
Navodila

Temnilnik

Z zmanjšanjem ali povečanjem svetilnosti je v prostoru še prijetneje. Funkcija temnilnika pride prav tudi ponoči ali ob posebnih priložnostih. Pri uporabi LED svetil, je za lepše delovanje treba uporabiti še element "by-pass".
Navodila

Modul RGBW

Barvna terapija dokazano ugodno vpliva na naše zdravje. S pomočjo modula RGBW, je mogoče barve okolja prilagoditi počutju.
Navodila

Vas zanima cena avtomatizacije svetil?

Sporočite nam, kateri tip svetil imate (navadna svetila, LED, s funkcijo temnenja) in preštejte sklope luči ter število posameznih luči, ki jih želite upravljati.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.