PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Pametne ključavnice

Pametne ključavnice: tedee, Yale Linus in Danalock

Odklenite vrata brez ključev

Brezžična pametna ključavnica omogoča enostavni nadzor in upravljanje ključavnice preko pametnega telefona ali druge pametne naprave. Napredni varnostni mehanizmi omogočajo varno, elegantno in udobno uporabo pametne ključavnice, ki ustreza na (skoraj) vsa vrata.

Na voljo imate več različnih modelov pametnih ključavnic, vse omogočajo odklepanje brez ključa, preko aplikacije na telefonu. Vendar katero je prava za vas?

Samodejno odklepanje vrat

Ko ključavnica zazna vaš prihod (komunikacija vašega pametnega telefona s pametno ključavnico preko Bluetooth protokola), vam nekaj metrov pred vrati samodejno odklene vrata.

Enostavno dodeljevanje dostopov

Dodelite pravico odklepanja vrat tudi drugim osebam, npr. čistilki, najemnikom stanovanja ali drugim uporabnikom.

Dolga življenjska doba baterije

Povprečna doba trajanja baterije je leto dni ali več oz. 9.000 odklepanj. Status baterije lahko vedno preverite znotraj aplikacije.

Ste pozabili ključ?

Odklenite vrata s pametnim telefonom ali brezžično tipkovnico

Pametna ključavnica zazna vaš prihod domov in Bluetooth komunikacija sproži samodejni odklep vrat nekaj metrov preden se jim približate. Lahko pa odklepanje uporabite tudi brezžično tipkovnico in za odklepanje vrat vtipkate PIN kodo.

Dodelite dostop do vašega doma

Brezžična pametna ključavnica omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko pametnega telefona. Zato pozabite na ključe, uporabite raje pametni telefon.

Dostopne pravice za odklepanje ključavnice lahko dodelite neomejenemu številu družinskih članov, prijateljev, gostov ali hišnih pomočnikov in sosedov. Vsakemu uporabniku posebej lahko dodelite začasni ali stalni dostop. Nastavite lahko tudi alarme, na podlagi česar boste vedno vedeli kdaj in kdo je uporabljal pametno ključavnico.

Izberite najustreznejši cilinder

Pri montaži brezžične pametne ključavnice  je obvezna menjava cilindra.

Izberete lahko prilagodljiv protivlomni, varnostni cilinder TIP C, ki ustreza širini vrat od 35-65 mm ali cilinder, ki ustreza zelo ozkim vratom, TIP A .

Kako boste pravilno izmerili katera dolžina cilindra je za vaša vrata najustreznejša, si poglejte v navodilih za izmero ustreznega cilindra.

Navodila za izmero ustreznega cilindra

Za oddaljen dostop do pametne ključavnice

Z uporabo dodatka tedee Bridge uporabnik pridobi popoln nadzor nad pametno ključavnico tedee od kjerkoli in kadarkoli. Tedee Bridge je t.i. most med pametno ključavnico tedee in svetovnim spletom. Tedee Bridge omogoča oddaljeno odklepanje, zaklepanje in nadzor nad vstopom v dom, apartma, mobilno hišico ali sobo, kar preko mobilne aplikacije na pametnem telefonu ali tablici.

Tedee Bridge, ki je nameščen v stanovanju, preko Bluetooth povezave komunicira s pametno ključavnico tedee, s pomočjo WiFi-ja pa, preko hišnega routerja, pošilja signal v svet, v pametno napravo uporabnika ključavnice tedee.

Uporaba pomembnega dodatka tedee Bridge, uporabo pametne ključavnice ne spremeni, še vedno uporabljate obstoječo mobilno aplikacijo tedee, ki ste ji dodali nov element, Tedee Bridge.

Tedee Bridge je še posebej nepogrešljiv dodatek za najemodajalce apartmajev, mobilnih hišic ali sob, saj je upravljanje in nadzor statusa zaklenjenosti ali odklenjenosti vrat še lažji.

Nastavek za cilinder

Z nastavkom za cilinder lahko, kljub vgradnji tedee pametne ključavnice, še naprej uporabljate obstoječi ključ, saj se cilinder ne zamenja. Vendar pa je možno nastavek uporabiti le na cilindrih, ki omogočajo nemoteno uporabo ključa na obeh straneh (dvostranski cilinder).

V Navodilih za montažo nastavka preverite ali je vaš cilinder primeren za namestitev nastavka za cilinder.

Vas zanima brezžična pametna ključavnica?

Pametno ključavnico lahko namestite na skoraj vsa obstoječa vrata. Če bi kljub temu želeli preveriti, pa nam pošljite fotografijo obstoječih vrat s ključavnico in kljuko, mi pa vam sporočimo ali je nadgradnja možna.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.