PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Pametne rešitve za starejše in invalide

Pametne rešitve za starejše in invalide

Pametne rešitve starejšim in njihovim najbližjim olajšajo življenje

S pametnimi “panic” gumbi, svetili, senzorji odprtja, senzorji gibanja, pametnimi ključavnicami in drugimi napravami, ki spadajo v napredne rešitve za pametni dom, lahko starejši, manj gibljivi ali invalidi veliko lažje upravljajo in nadzorujejo svoj življenjski prostor, obenem pa najbližjim omogočijo možnost nadzora in pomoči na daljavo, ko je le-ta potrebna.

Glasovno upravljanje poenostavi življenje gibalno oviranih

Vse več naprav je mogoče glasovno upravljati ter v hipu z ukazom dvigniti senčila, zakleniti vhodna vrata ali poslati sporočilo najbližjim, da je pomoč nujna. Vse naprave so lahko uporabniku prilagojene tudi avtomatično, z urniki ali drugimi sosledji dogodkov, tako da je odvisnost od pomoči minimalna. V primeru kakršnih koli odstopanj od želenih vrednosti pa je pomoč takoj na poti.

24-urni pametni nadzor

Naprave in sistemi so diskretni, dostopni in enostavno vgrajeni v katero koli stanovanje ali starejšo hišo. Skupaj predstavljajo celovito rešitev pri oskrbi starejših in zagotavljajo visoko raven varnosti ter pomagajo pri samostojnem bivanju tudi osebam, ki bi sicer potrebovali 24-urni nadzor.

Pametna hiša omogoča enostaven stik z najbližjimi

Pametne rešitve premagujejo tudi večje, medgeneracijske izzive. S pametno hišo imate vzpostavljen nenehen stik s vašimi starši, starši pa bodo lahko dlje časa bivali samostojno, saj ni bojazni, da zaradi nenadne oslabelosti ne bi mogli poklicati na pomoč. O morebitnih težavah, kot so padec, nenadna bolezen, vlom, prenizka temperatura v sobi, izliv vode ipd., ste pravočasno seznanjeni preko pametnega doma.

Želite izboljšati življenje starejšim ali invalidom?

Zagotovimo vam celosten nabor rešitev za olajšanje bivanja gibalno oviranih in starejših oseb.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.