Košarica
0,00€

Pametne rešitve za večje poslovne stavbe, športne objekte in hotele

Z rešitvami podjetja Go4Panda je opremljenih več objektov, ki so namenjeni različnim uporabnikom, kjer so bile na prvem mestu pomembne enostavnost, varnost in stabilnost sistema. Senzorji, merilci energije, termostati, rešitve za upravljanje svetil in senčil, ključavnice in uporabniški vmesnik sestavljajo stabilno omrežje z možnostjo razširitev. Hkrati pa je rešitev dovolj robustna in omogoča stabilno delovanje, kar je za poslovno okolje nujno.
Rešitve so primerne za upravljanje poslovnih zgradb, športnih objektov, hotelov, večstanovanjskih stavb, ipd. Na primer v posamezni hotelski sobi lahko uporabnik samostojno upravlja svetila, senčila, kliatsko napravo, multimedijo in dostop v sobo, medtem ko so osnovna odstopanja in parametri splošno določeni. Upravitelj objekta ima možnost določanja nivojev dostopa za posameznega uporabnika posebej.

Modularna in enostavno nadgradljiva rešitev

Celotno rešitev je mogoče vgraditi med gradnjo ali pa so senzorji in drugi pametni elementi vgrajeni naknadno. Mogoče so tudi kasnejše razširitve sistema.
Ključno pri brezžični rešitvi je, da je modularna, prilagodljiva in hitro nadgradljiva. Za svoje delovanje uporablja popolnoma svoj frekvenčni pas (868 MHz), deluje torej zunaj splošno znanega brezžičnega omrežja (2,4 ali 5,8 GHz). Nižje frekvence omogočajo boljši prehod signala skozi zid ali strop, in kar je še pomembnejše, komunikacija se izogne tudi vplivom 2,4 GHz tehnologij, kot sta WiFi in Bluetooth. Dodatno dejstvo v prid pametni rešitvi je, da omogoča tudi povezovanje z različnimi drugimi sistemi, kot so IP-kamere, multimedija ipd.

Pametna rešitev omogoča upravljanje in nadzor različnih naprav prek enega vmesnika kjerkoli in kadarkoli. Bodisi gre za nadzor ogrevanja, prezračevanja, vklopa in izklopa naprav bodisi le za enostavnejše in udobnejše upravljanje senčil, klimatskih naprav, glasbe. Celovita rešitev omogoča večje udobje bivanja in oddaljen nadzor nad napravami.
Poslovni objekt, varovan z videonadzorom, ki je povezan v enotni sistem pametne zgradbe, omogoča uporabniku hiter in oddaljen pregled nad objektom. Pametni elementi (npr. senzor gibanja, temperature, svetilnosti, odprtosti ...) so brezžični in se lahko brez večjih posegov namestijo tudi v obstoječ objekt. Vgradni moduli za svetila, senčila ali druge naprave, merijo tudi porabo energije, strošek elektrike je znan v vsakem trenutku. Stroškovno in energijsko učinkovita vgradnja sistema poveča varnost, udobje in omogoča popoln nadzor nad stroški energije.
V večstanovanjski objekt, objekt z več pisarnami ali poslovnimi prostori se namesti video domofon z več gumbi za klicanje posamezne pisarne ali stanovanja. Dvosmerna komunikacija, videoprenos, shranjevanje vseh dogodkov ali le pogled skozi kamero visoke ločljivosti kjerkoli in kadarkoli močno izboljšajo uporabniško izkušnjo.
Zunanje ali notranje kamere v vsakem trenutku omogočajo pogled v okolico ali notranjost objekta. V primeru sprožitve alarma na katerem koli senzorju uporabnik nemudoma prejme obvestilo o dogodku in fotografijo okolice.

Vas zanima kako lahko pomagamo vam?

Sporočite nam s kakšnimi izzivi se srečujete in potrudili se bomo najti rešitev.