Košarica
0,00€

Ali je temperatura v vašem domu optimalna?

S pametno hišo lahko temperaturo v vsakem prostoru nadzorujete in upravljate na daljavo ali prednastavite urnike. Ne glede na to, ali gre za ogrevanje pozimi ali hlajenje poleti, bodo temperaturni senzorji in moduli za vklop ali izklop naprav za ogrevanje in hlajenje, delovali usklajeno ter glede na vaše potrebe in želje. V pomoč k zagotavljanju optimalne temperature, pa bo tudi spreminjanje položaja senčil zagotavljalo najboljši izkoristek sončnih žarkov.

Temperaturo lahko upravljate tudi s termostati

Brezžični termostati, nameščeni na steni, radiatorjih ali na posamičnih vejah talnega gretja, omogočajo reguliranje temperature v posameznih sobah ali nadstropjih glede na urnike ali druge parametre (npr. različne scene: DOPUST, ALARM, KONEC TEDNA, ...).

Go4Panda - distributer Heatit Z-Wave termostatov

Heatit Z-Wave termostat je elektronski termostat za talno ogrevanje, ki se vgradi v standardno električno dozo (TEM Čatež, Elko RS16, Schneider Exxact, Gira, Jung,...). Termostat je zaradi vgrajene Z-Wave komunikacije moč povezati z različnimi sistemi za pametni dom. Največja možna obremenitev termostata je 16A/3600W pri 230V. Pri večji obremenitvi se lahko uporabi rele.

Želite prihraniti na stroških ogrevanja in hlajenja?

Sporočite nam kakšno ogrevanje uporabljate in koliko klimatskih naprav bi želeli upravljati.