Košarica
0,00€

Izkoristite sončne žarke

Upravljanje senčil pogosto predstavlja prvi stik s pametno hišo, saj se vgrajujejo večinoma motorizirana senčila. Moduli za upravljanje z roletami, žaluzijami ali roloji omogočajo nastavitev dvigovanja, spuščanja, ali želenega naklona pri žaluzijah glede na urnik ali druge parametre. Mogoče so nastavitve dviga senčil ob sončnem vzhodu in spusta ob zahodu ali v povezavi s senzorjem gibanja, svetilnosti ali temperature. Lahko so vključena tudi v alarmni sistem. Senčila tako postanejo pomemben del pametne hiše in omogočajo uravnavanje temperature v prostoru poleti in pozimi, pomagajo varčevati z energijo in poskrbijo za varnost imetja.

Garažna vrata

Pametna hiša je celovit sistem, ki združuje vse naprave na enem mestu. Na podlagi uporabnikove GPS lokacije, bo inteligentni sistem pri določeni oddaljenosti od doma odprl garažna vrata. Seveda le, če uporabnik tako želi.

Vas zanima cena avtomatizacije vaših senčil?

Sporočite nam kakšen tip senčil imate (rolete, žaluzije), ali so vsa senčila že motorizirana in koliko senčil bi želeli nadgraditi s pametnimi moduli.