Košarica
0,00€

Pametna svetila: vklop/izklop, temnenje ali paleta barv

Vgradnja pametnih modulov neposredno v električne doze omogoča nadzor in upravljanje svetil kjerkoli in kadarkoli. Svetila so lahko povezana v različne scene: utripanje ob alarmu, prižiganje svetil ob prihodu domov, ugašanje svetil, ko zaspite, ...

Možnosti so skoraj neomejene, vgradnja pa enostavna, brez dodatnih kablov. Hkrati pa poskrbite za varčno rabo energije in okoljsko ozaveščenost.

Posamezno svetilo ali sklop svetil, lahko upravljate z ON/OFF stikali in sicer z enojnim stikalom, s katerim lahko nadzorujete en sklop svetil ali z dvojnim stikalom, na katero je mogoče povezati dva sklopa svetil.
Z zmanjšanjem ali povečanjem svetilnosti je v prostoru še prijetneje. Funkcija temnilnika pride prav tudi ponoči ali ob posebnih priložnostih. Pri uporabi LED svetil, je za lepše delovanje treba uporabiti še element "by-pass".
Barvna terapija dokazano ugodno vpliva na naše zdravje. S pomočjo modula RGBW, je mogoče barve okolja prilagoditi počutju.

Vas zanima cena avtomatizacije svetil?

Sporočite nam kakšen tip svetil imate (navadna svetila, LED, s funkcijo temnenja) in preštejte sklope luči ter število posameznih luči, ki jih želite upravljati.