Košarica
0,00€

Preprečite visoke stroške zaradi izliva vode iz pomivalnega stroja

Senzor izliva vode in univerzalni krmilni ventil za zapiranje vode predstavljata varnostno kombinacijo pri nepričakovani poplavi v domu. Senzor zazna tekočino in nemudoma sproži zapiranje krmilnega ventila in dotok vode v objekt je zaprt. Tako je škoda precej zmanjšana, hkrati pa o dogodku takoj obvesti uporabnika, da lahko nastalo težavo hitro reši.

Požarna varnost

Varnost pred požarom zagotavlja senzor dima. V primeru zaznave dima, senzor opozori z zvočnim in glasovnim alarmom ter uporabniku posreduje opozorilo na pametni telefon.

Ogljikov monoksid - tihi ubijalec

Senzor ogljikovega monoksida lahko reši življenje. Presežna vrednost CO se lahko v stanovanju pojavlja povsod, kjer se uporablja peči na trdo gorivo, peči na naftne derivate (peč na kurilno olje, bencin ali petrolej) in peči oz. bojlerje na zemeljski plin (metan). Ogljikov monoksid nastaja tudi med delovanjem motorjev z notranjim izgorevanjem. Možnost za povečane koncentracije CO so v domačih garažah in v podzemnih garažnih hišah že med običajnim obratovanjem vozil.

Vas zanima kako se zaščititi pred požarom in poplavo?

Na koliko kritičnih mest v vašem domu bi lahko prišlo do izliva vode? Imate v objektu vgrajen motoriziran ventil za zapiranje vode? Imate v objektu kakšno odprto kurišče? V koliko prostorih kuhate?