PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Piškotki

Piškotki

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in ki jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani.

Podatke, ki jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo izključno za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnih strani in obveščanje o izdelkih.

Večina brskalnikov uporabo piškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov pa lahko kadarkoli zavrnete. Če želite na svoji napravi piškotke zavrniti, lahko spremenite nastavitve brskalnika, ki ga uporabljate. Več podatkov o zavrnitvi piškotkov lahko najdete tudi na spletni strani www.aboutcookies.org.

Spletno mesto shranjuje naslednje piškotke

Ime piškotkaNamenPonudnikČas trajanja
elementorPiškotek, ki zabeleži vaše nastavitve – recimo, da dovolite zapis piškotkovpametne-hise.si1 leto
NID, 1P_JAR, CONSENTGoogle piškotki za shranjevanju vaših nastavitev in drugih informacij, kot je npr. vaš želeni jezik, koliko rezultatov iskanja želite prikazati na stran… Pri nas se uprablja za zaščito obrazcev na strani pred roboti.Googledo 2 leti
_ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmzSpremljanju in analizi obiskov strani (Google Analytics).Googledo 2 leti

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.