PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Protivlom

Protivlom

Pametni dom poskrbi za najboljšo zaščito pred vlomilci

Namestitev nadzornih kamer, senzorjev gibanja ali senzorjev odprtosti na vratih in oknih ter sirene vlomilcu močno zmanjšajo možnost vstopa v pametni dom. Vsi navedeni pametni elementi predstavljajo zanesljive varuhe doma in uporabnikov.

Bodite v trenutku obveščeni o neljubih dogodkih

V primeru neljubega dogodka pametna hiša sproži alarm in uporabniku pošlje sporočilo z obvestilom in fotografijo. Rešitev alarmnega sistema je že del pametne hiše.

Hiša naj bo živa tudi, ko vas ni

Največ vlomov se zgodi ravno v času daljše odsotnosti, zato je pomembno, da v tem času hiša daje vtis, da je nekdo doma. Scenarij DOPUST bo po vnaprej določenih pravilih avtomatično spreminjal položaj senčil, prižigal svetila in televizijo ter tudi glasbo.

Senzor odprtja vrat in oken

Brezžični senzorji odprtja vhodnih, garažnih vrat ali oken v času, ko je hiša pod alarmom, zaznajo vsak odmik okna iz prvotnega položaja. Senzorji so brezžični, na pogled manj opazni in v barvah oken ali vrat. Uporabljajo se bodisi kot element za alarm bodisi kot pomočnik pri varčevanju z energijo, če je okno ostalo odprto predolgo časa, saj vsebuje tudi senzor temperature.
Nakup

Senzor gibanja, temperature, pospeškov in svetilnosti

Senzor gibanja je eden ključnih elementov alarmnega sistema, saj varuje večje območje, na primer vhod ali dnevni prostor. V primeru zaznave gibanja nemudoma pošlje sporočilo uporabniku in vklopi druge varnostne mehanizme: sirena, utripanje luči, spust senčil, ...

Senzor poleg gibanja meri tudi svetilnost in se uporablja za regulacijo senčil ali svetil, zaznava pospeške, meri temperaturo ter s pomočjo drugih pametnih elementov sproži ogrevanje ali hlajenje. Senzor je brezžičen in se zaradi modernega oblikovanja odlično zlije z okoljem.
Nakup

Zunanje in notranje kamere

Zunanje ali notranje kamere v vsakem trenutku omogočajo pogled v pametni dom ali okolico. V primeru sprožitve alarma na katerem koli senzorju nemudoma prejmete fotografijo s kamere in ste tudi takoj s sliko obveščeni o dogodku. Priporočamo vgradnjo žičnih kamer (kabel UTP).
Nakup

Sirena

Zvočna in svetlobna sirena je eden izmed tistih elementov, ki vlomilca najbolj preseneti in praviloma tudi odžene. Brezžična sirena je nameščna na manj dostopno mesto in z glasnim žvižganjem, ter v kombinaciji z drugimi nepredvidenimi varnostnimi dogodki, v primeru alarmiranja, zagotovo upravičijo svoj namen in nepovabljenega gosta odženejo.
Nakup

Vas zanima alarmni sistem?

Za osnovni alarmni sistem ožičenja ne potrebujete. V ponudbo bomo vključili poljubno število senzorjev gibanja, odprtja in sireno. Za videz, da je hiša živa, pa še vsaj en modul za svetila.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.