PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Sejem Dom 2019 – ste nas obiskali?

Go4Panda pametne rešitve smo se pretekli teden predstavili na največjem sejmu gradbeništva v Sloveniji. Od 5. do 10. marca smo rešitve za pametni dom, stanovanja, počitniške in poslovne objekte predstavljali na Sejmu DOM 2019, ki je po našem mnenju, po številu obiskovalcev in razstavljavcev, zagotovo zopet podiral rekorde.

Vsem se za obisk zahvaljujemo, tiste, ki jim zaradi gneče na našem razstavnem prostoru nismo mogli nameniti dovolj časa, vabimo, da nas kontaktirate in dogovorili se bomo za individualno svetovanje.

Po šestih dneh pogovorov z obiskovalci in poslovnimi partnerji ugotavljamo, da je tudi pri nas vse boljše zavedanje, da vgradnja pametnih rešitev omogoča večje udobje bivanja, bistveno bolje varuje dom pred vlomilci kot klasični alarmni sistemi, skrbi za požarno in protipoplavno varnost ter obenem pomaga pri optimalnejši rabi energije.

Vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri SEJEM DOM 2019 sporočamo, da smo izžrebali srečnega dobitnika, ki ga bomo objavili na naši Facebook strani.

Če vas pametne rešitve zanimajo in želite individualno svetovanje ali ponudbo, nas kontaktirajte preko e-pošte ali nas pokličite na 031 550 818.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.