PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Sejem Dom: Prvemu kupcu bon za 500 €. Vsak dan ena panda!

Na sejmu DOM, ki bo potekal od 4.-8. marca 2020, na Gospodarskem razstaviščuv Ljubljani, bomo razstavljali Go4Panda pametne rešitve. Naš razstavni prostor bo v velikem šotoru na dvorišču sejemskega prostora.

Predstavljali bomo rešitve za pametne hišestanovanjapočitniške in druge objekte ter in tudi nekaj novosti: novo serijo video domofonov DoorBird, pametna centralna enota za DYI uporabnike HOMEY

Tekom sejma bomo odobrili poseben sejemski popust v višini 500 €, in sicer prvemu kupu rešitev v znesku preko 2.000 € (vrednost je brez DDV).

IV času sejma bo potekala tudi nagradna igra: »Ena panda na dan!«. V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki izpolni listič s svojimi podatki in ga vstavi v skrinjo. Vsak dan pred koncem sejemskega dne (sreda-sobota, ob 18. uri in v nedeljo ob 16. uri), bomo s pomočjo obiskovalcev izžrebali nagrajenca ali nagrajenko. Nagradna igra poteka v času sejma DOM, in sicer od srede, 4.3. do nedelje 8.3.2020.

Pravila nagradne igre »Ena panda na dan!« se nahajajo na razstavnem prostoru Go4Panda in v nadaljevanju.

Pravila nagradne igre »NAGRADNA IGRA NA SEJMU DOM«

  1. Organizator nagradne igre »NAGRADNA IGRA NA SEJMU DOM« je Go4Panda d.o.o., Šolska ulica 4A, 8222 Otočec, v nadaljevanju »organizator«. Nagradna igra poteka od 4.3. od 10. ure do 8.3.2020 do 16. ure na razstavnem prostoru podjetja Go4Panda, na Sejmu DOM, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani.
  2. Namen igre je izvedba nagradne igre, pridobivanje e-naslovov obiskovalcev, pospeševanje prodaje ter izvajanje trženjskega komuniciranja.
  3. V nagradni akciji se lahko sodeluje na sledeč način: obiskovalec razstavnega prostora izpolni nagradni listič in ga odda v za to pripravljeno stekleno skrinjico. V žrebanju, ki bo vsak dan uro pred zaprtjem sejemskega prizorišča bodo sodelovali vsi, ki bodo v celoti izpolnili nagradni listič. Med vsemi sodelujočimi bomo tisti dan izžrebali dobitnika ene (1) nagrade, ki je opisana v 8. točki teh pravil. Ena oseba lahko v nagradni igri sodeluje večkrat. Nakup kateregakoli izdelka ali storitve ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
  4. Izmed vseh sodelujočih bomo v sredo, četrtek, petek in soboto ob 18. uri in v nedeljo ob 16. uri izžrebali po enega (1) prejemnika nagrade, ki je določena v 8. točki teh pravil.
  5. Za sodelovanje v sklopu nagradne igre »NAGRADNA IGRA NA SEJMU DOM« se potegujejo vsi sodelujoči, ki v nagradni igri sodelujejo v razpisanem roku trajanja nagradne igre in v skladu s temi Pravili – torej na način, določen v 3. točki Pravil, oddajo zahtevane kontaktne podatke. Dodatni pogoj je, da organizator do trenutka izbora ni odkril kršitev pravil igre, oziroma da sodelujoči, že tekom igre ni bil ali niso bili diskvalificirani. Zbiranje izpolnjenih nagradnih lističev poteka od 4.3. od 10. ure do 8.3.2019 do 16. ure na razstavnem prostoru podjetja Go4Panda, na Sejmu DOM, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani. Organizator bo vsak dan ob 18. uri in v nedeljo ob 16. uri , izžrebal dobitnika nagrade. Organizator bo o poteku nagradne igre in nagrajencu ali nagrajenki naredila zapisnik, ki se bo hranil leto dni v podjetju Go4Panda, na naslovu Šolska ulica 4A, 8222 Otočec.
  6. V nagradnem skladu je naslednja nagrada: 5x plišasta panda (igrača) v vrednosti 15,00 € (cena je z 22% DDV)
  7. Žrebanje se bo izvedlo vsak dan ob 18. uri, v nedeljo ob 16. uri na razstavnem prostoru Go4Panda, na sejmu Dom, ne glede na število prejetih glasov. Nagrajenka ali nagrajenec bo objavljen najkasneje naslednji dan na FB strani Pametne hiše Go4Panda. V primeru, da izžrebani nagrado zavrne, se žreb ponovi in se novega izžrebanca obvesti v skladu s Pravili.
  8. Splošno o nagradah in sodelujočih: Izžrebani nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na spletnih straneh: www.pametne-hise.si in FB stran Pametne hiše Go4Panda, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Prenos nagrade na tretjo osebo ali denarno izplačilo ni možno. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenci v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkažejo svojo identiteto. V primeru, da nagrajenci tega nočejo storiti, izgubijo pravico do nagrade. Če se izžrebani nagrajenec na obvestilo o žrebu v akciji »Ena panda na dan!« v roku 72 ur ne bo odzval ali pa se bo sodelovanju in nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradami rešuje organizator. V skladu zakonodajo se za nagrado v nagradni igri, ki vrednostno ne presega 42 € ne obračuna dohodnine.
  9. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora na razstavnem prostoru, preko spletne strani www.pametne-hise.si in preko FB strani Pametne hiše Go4panda, obvestiti sodelujoče. V takšnem primeru organizator udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil, je dokončna in velja za vse sodelujoče.
  10. V nagradni igri lahko sodelujejo ženske in moški s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v družbi Go4Panda d.o.o. ter v z njimi povezanih družbah ter njihovi družinski člani.

V Novem mestu, 3.3.2020

Go4Panda d.o.o.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.