PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Tudi bazen je del pametnega doma

Predstavljajte si…

Zagotovo si lahko brez težav zamislite brezskrbno uživanje s prijatelji na domači terasi, kjer nas pogled na osvežujočo vodo v bazenu kar vabi, da se potopite vanj in ohladite od vročega sonca. Kaj pa, če bi lahko prostor za zabavo in počitek ob bazenu nadgradili s pametnimi rešitvami? Lahko bi postal vaše popolno zatočišče, kjer se tehnologija in udobje združita v perfekcijo? S pametnimi rešitvami FIBARO by Nice, vam lahko to pomagamo uresničiti. Zunanji prostor vašega doma, tako postane podaljšek vašega pametnega doma – prostor, kjer nastajajo spomini, se širi brezskrben smeh in sprostitev ne pozna meja. Zajemite zrak in se potopite z nami v nove razsežnosti doživetij ob bazenu!

Povezanost in varnostni dostop

Aplikacija Yubii Home omogoča povezanost vseh naprav v eno aplikacijo, s katero daljinsko upravljate razsvetljavo, vrata, garažna vrata, senčila, hlajenje in ogrevanje ter tudi pametno bazensko tehniko. Ne glede na to, ali zaščitite bazen z odpiranjem jadra ali uživate večere v romantični osvetlitvi terase, vse to zahteva le en dotik na pametnem telefonu. Avtomatizirana pametna vrata z motorjem Nice ali video domofon Doorbird na vratih zagotavljajo priročen in varen vstop za goste. Zaščito pred soncem s pravim naklonom senčil ali želeno osvetlitev lahko ustvarite kar z glasovnim ukazom glasovni asistentki Alexi.

Doživetja ob bazenu v soju luči najljubših odtenkov

Potopite se v regeneracijo telesa in duha z zvočniki, nameščenimi na terasi ali okoli bazena in integriranimi v ekosistem pametnega doma FIBARO, kjer lahko delite svojo najljubšo glasbo bodisi s prijatelji in družino bodisi ko ste sami s sabo.

Upravljajte bazensko razsvetljavo z uporabo pametnih modulov, kot sta FIBARO temnilnik in RGBW. Prilagodite intenzivnost in barvo osvetlitve ali celo sinhronizirajte osvetlitev z vašo najljubšo “play-listo”. Ne glede na to, ali je sončen dan ali zvezdna noč, bo vaš bazen, z rešitvami za pametni dom, postal center zabave in izvrstnega počutja.

Učinkovitost in čistoča

Povečajte čistost vašega bazena z uporabo pametnega doma. Za pametno načrtovanje časa za filtriranje, potrebujete le centralno enoto FIBARO HC3 Lite in pametno vtičnico. S tem bo voda v bazenu vedno pripravljena za osvežujoče plavanje.

Varnost in mir

Varnostne kamere v kombinaciji s pametno razsvetljavo omogočajo nadzor bazenskega območja, tudi ko ste odsotni.

Pametni senzorji gibanja pošiljajo potisna obvestila na vaš pametni telefon, ko zaznajo ljudi (npr. otroke). Tudi kamere v primeru zaznanega gibanja pričnejo s snemanjem na hišni mrežni disk Synology.

Z aplikacijo Yubii Home boste nadzorovali luči kar s telefonom, kar vam zagotavlja brezskrbnost tudi ponoči, oddaljeno ali v času, ko so otroci doma sami.

Senčila: skrivnost popolnega kopalnega popoldneva

Za popolno uživanje ob in v bazenu ne smemo pozabiti na zaščito pred soncem. Predstavljajte si, da se hladite v bazenu, medtem ko pripeka močno sonce. V tem primeru za zaščito pred žarki skrbijo senčila, bodisi tenda, jadro,… Poleg tega, da senčila ščitijo pred UV žarki, omejujejo tudi bleščanje sonca in vzdržujejo prijetno temperaturo zraka. In ne pozabimo na eleganten pridih, ki ga dodajo vašemu vrtu in terasi. Tudi če vaše obstoječe zunanje senčilo nima vgrajene “pameti”, ga lahko s pomočjo pametnih modulov nadgradimo in povežemo v v inteligentno aplikacijo Yubii Home in že lahko uživate v samodejnem upravljanju glede na temperaturo, odvisno od dela dneva, glede na moč vetra, v primeru dežja. Seveda boste jadro lahko upravljali še vedno preko stikala in dodatno tudi oddaljeno preko telefona.

Vas zanima kako nadgraditi vaš bazen in teraso?

Vsak vrt je unikaten, tako tudi pametna rešitev zanj. Zato potrebujemo od vas nekaj osnovnih informacij. Sporočite nam vaše kontaktne podatke in vas pokličemo, da se pogovorimo o vseh možnostih avtomatizacije, ki so vam na voljo.

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.