PRI NAS VAM NUDIMO CELOVITO REŠITEV
Pokličite nas: 031 550 818 ali 031 395 232

Walli pametna stikala tudi v črni barvi

Na voljo je nova serija FIBARO Walli stikal v antracit barvi. Tako kot serija stikal Walli, ki je bila prvič predstavljena že leta 2019 na sejmu CES v ZDA, tudi ta serija ni omejena le na upravljanje razsvetljave ali električne energije v pametnih domovih, stanovanjih ali pisarnah. Kot vsak vgradni modul, tudi Walli stikala merijo in nadzorujejo porabo energije in zmanjšujejo stroške električne energije. Ne pozabimo pa tudi na udobje daljinskega upravljanja.

“Pametna stikala in vtičnice Walli so bila priljubljena med kupci, mediji in vplivneži po vsem svetu. Povratne informacije, ki smo jih dobili nazaj, so bile zelo pozitivne, zato smo se odločili, da morata imeti različici bele in antracitne enake lastnosti,” pravi Krystian Bergmann (Growth Director, FIBARO).

Kakovostna izdelava, edinstven material in osvetljeni LED obroček, zagotovi sodi med najsodobnejše trende notranjega oblikovanja doma.

Glasovno upravljanje predstavlja eno glavnih funkcionanosti interneta stvari (Internet of Things) in tudi Walli stikala so prek sistema FIBARO že pripravljena za delo z glasovnimi pomočniki, kot so Amazon Alexa, Siri in Google Home.

Namestitev brez prenove
Omeniti velja, da lahko pametne vtičnice in pametna stikala FIBARO Walli namestite kadarkoli, npr. med prenovo ali v novogradnjo. Zamenjavo neinteligentnih naprav s pametnimi alternativami FIBARO lahko zaradi modularnosti razdelimo na več faz.

Na voljo so naslednji izdelki serije Walli:

Pametno:
– FIBARO Walli pametno stikalo
– FIBARO Walli temnilnik
– FIBARO Walli stikalo za senčila
– FIBARO Walli pametna vtičnica tip F

Klasična ne-pametna (N):
– FIBARO Walli N vtičnica tip F
– FIBARO Walli N TV-SAT vtičnica
– FIBARO Walli N Ethernet vtičnica
– FIBARO Walli N USB vtičnica

Poleg navedenih izdelkov, serija vključuje tudi dodatke, ki omogočajo vgradnjo naprav v okvirje drugih proizvajalcev, kot so Legrand, Gira in Schneider, pa tudi dvojno in trojno pokrovno ploščo ter gumbe iz serije Walli stikal.

Če vas zanima linija Walli stikal, nam pošljite sporočilo!

Za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo spletne piškotke.
Več si lahko preberete na podstrani Piškotki.