Košarica
0,00€

Webinar: Povečajte varnost z domofonom

Vas zanima, kako lahko dodatno zaščitite vaš dom, preprečite nepovabljenim gostom poskus vstopa v vaš dom. Hkrati pa pridobite učinkoviti video domofon, s katerim boste vašim obiskovalcem dosegljivi od kjerkoli, preko pametnega telefona.

V Go4Panda pripravljamo brezplačne webinarje o sodobnih rešitvah, s katerimi si lahko olajšate bivanje in povečate varnost.  Pripravili smo niz kratkih, brezplačnih webinarjev, kjer bi vam radi predstavili pametni dom skozi oči končnega uporabnika. V 30 minutnih predstavitvah bomo predstavili vsebine, po katerih nas največ sprašujete. Vabimo vas, da se pridružite virtualnemu Vodniku po pametnem domu, saj želimo izkušnje s pametnimi rešitvami za dom deliti z vami.

V naslednjem webinarju bomo predstavili prednosti, koristi in funkcionalnosti vse bolj prepoznanih IP video domofonov Doorbird.

Če vam datum in ura ne ustrezata, vas pa vsebina zanima, priporočamo, da se na webinar prijavite, saj bomo vsem prijavljenim po izvedenem webinarju poslali povezavo na posnetek.

Vabljeni!

Novice
Nazaj
Črni petek – 100 € cenejši Doorbird
Naprej
Webinar: Aplikacija za pametni dom